Streaming


OsonaStream és una televisió a Internet

Som una televisió que emet a Internet, això fa possible que la nostra emissió arribi a qualsevol lloc del planeta, només cal un dispositiu connectat a la xarxa Internet.


Els pilars bàsics d'OsonaStream són:

Streaming

OsonaStream té la capacitat d'emetre en directe, via Internet, qualsevol esdeveniment o acte amb una bona qualitat d'imatge i so. Ens desplacem al punt on es desenvolupa l'acte o esdeveniment i despleguem el nostre equip per tal que l'emissió sigui tot un èxit.


TV a la carta

TV a la carta és l'emmagatzematge de continguts audiovisuals, disponibles per a l'usuari les 24 hores. L'usuari pot triar quin contingut veu i a quina hora, des de qualsevol lloc, només li cal un aparell amb connexió a Internet i ja podrà gaudir dels continguts d'OsonaStream.


Graella

OsonaStream emetrà, en un futur proper, programació les 24 hores, les conexions en directe (streaming) i els continguts disponibles a la TV a la carta s'emetran mitjançant la continuïtat d'OsonaStream disponible a la nostra pàgina web.


Producció Audiovisual

Vols fer el teu programa? Vols fer el teu anunci per publicitar-te i donar-te a conèixer? a OsonaStream disposem de tot l'equip necessari per crear produccions audiovisuals. Contacta amb nosaltres a osonastream@gmail.com.


Què és l'streaming

L'streaming és, en el món de l'audiovisual, la distribució de multimèdia a través de la xarxa. L'usuari gaudeix dels continguts de manera contínua al mateix temps que es produeixen. Tot plegat fa possible que pugueu veure transmissions fetes des de qualsevol lloc, en directe, des de casa i des del vostre dispositiu (TV, mòbil, tablet,...) amb conexió a Internet.


Com arribem als usuaris?

El fet de ser una televisió a Internet dóna moltes possibilitats a l'hora de difondre continguts mitjançant:


Xarxes socials

De vital importància, les xarxes socials fan possible una difusió de continguts constant i viral. Tenim un compte a Twitter (@osonastream) i una pàgina a Facebook (facebook/osonastream) per difondre i compartir constantment els nostres continguts alhora que interaccionem amb els usuaris. També tenim un canal a You Tube.


Web pròpia

Tenim la nostra web osonastream.tv, des d'on podreu visualitzar els continguts de TV a la carta i també l'emissió en directe.


Enllaços a altres pàgines web

L'emissió en directe (streaming) es pot fer a altres webs simultàniament, això fa possible emetre en directe des de la web que es desitji. Amb OsonaStream pots emetre el què vulguis des de la teva web, en directe o en diferit.